top of page

SPECIALBESTÄLLNINGAR

Konst & design
Vill du ha ett speciellt print? Kanske en bild på idolen till dig själv, ett kollage med favoriter från filmens värld eller en present till någon som har allt? Vi kan göra tatueringsskisser, logotyper,  stiliseringar, tuschbilder, med mera – allting i vår egna stil.

Tips innan du hör av dig är att du tittar runt i webbutiken först och berättar vad du gillar för stil eller för bilder, så att vi har någonting att gå efter.

Tryck på andra produkter
Har du sett ett motiv i webbutiken som du skulle vilja ha på exempelvis en T-shirt, en kudde eller en mugg? Det brukar ofta gå att ordna! 


Hantverk
Kanske har du blivit riktigt förtjust i en produkt vars mått tyvärr inte passar. Eller har du funderingar kring om det är möjligt att specialbeställa en kasse? Kanske har du tittat på en väska som du gärna skulle vilja ha ett axelband på. Det kan vara att du önskar ett särskilt mått på bivaxdukarna eller särskilda färger på ett vindspel. Hör av dig, så ser vi om vi kan ordna det!

Hur går det till?

Hör av dig under Kontakt med ditt önskemål så återkopplar vi snarast möjligt och berättar om vi tror att vi kan genomföra det eller ej. Kan vi genomföra önskemålet skickar vi en offert som du sedan godkänner eller nekar.
 

Vi för alltid en dialog med kunden under arbetets gång och vid behov skickar vi även exempelbilder eller skisser.

Välkommen att höra av dig!

Rad av färgpennor
Original on Transparent.png
bottom of page